over ons

In 1957 werd Afdichtingsbedrijf Oostendorp opgericht door Harry Oostendorp. De werknemers van dit aannemersbedrijf hielden zich vooral bezig met het bouwen van nieuwbouw en het verbouwen van winkelpanden. 

sinds 1968 de specialist in kitwerk

In 1968 begon Afdichtingsbedrijf Oostendorp als een van de eerste bedrijven in Nederland met een specialisatie in Kitwerk. Wij werken al ruim 50 jaar voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren door heel Nederland. Voor de zakelijke markt verrichte wij bijvoorbeeld de kitwerkzaamheden voor 116 nieuwe appartementen in Arnhem. Onze specialisten voeren jaarlijks ruim 25 van deze grote projecten uit.

Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor al het kitwerk in uw badkamer, kozijnen, galerijplaten of andere kitwerkzaamheden.

In 1991 deed Harold Oostendorp, de zoon van Harrie Oostendorp, intrede in het familiebedrijf. Hij is nu bijna 30 jaar onze specialist in Kitwerk. Van de vernieuwing van het kitwerk op het landingsplatform van de KLPD op Schiphol, tot het Amphion Theater in Doetinchem en 318 studentenkamers in Utrecht, onze specialisten doen het allemaal.  

Sinds 2018 hebben wij een extra specialisatie toegevoegd aan onze diensten, namelijk Base Beton. Hiermee breiden wij ons portfolio uit en kunnen we een nog bredere dienst bieden. Voor voorbeelden van onze actuele werkzaamheden kunt u hier klikken.

interessante cijfers

0
Jaarlijkse grote projecten
0
Meters kit per jaar
0
Totaal gekitte badkamers

Benieuwd naar wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte op.